1. Verkkosivut
  2. Merkkaus ja sivuntaitto

Lähetä meille PSD-tiedosto ja saat paluupostina ammattitason HTML5-sivuston helppokäyttöisen julkaisujärjestelmän päälle toteutettuna.

Merkkaus ja sivuntaitto

Semanttinen HTML5-sivuntaitto

Kiinnitämme huomiota sisältöön ja sen esittämiseen dokumentissa loogisesti paitsi rajoittuneita loppukäyttäjiä, myös hakukoneita ja muita robotteja silmällä pitäen. Näin varmistamme hyvän saavutettavuuden sekä loistavat lähtökohdat sisällön optimointiin hakukonenäkyvyyden tehostamiseksi.

Responsiivinen, mobiili edellä tyylimääritetty

Tänä päivänä on tarjolla mahdottoman laaja määrä erilaisia laitteita netin selailuun. Tämä asettaa kovat vaatimukset taiton toteutukselle, jotta sivusto käy ja kukkuu tarkoituksen mukaisesti, tarkastelitpa sisältöä sitten pikkuruisesta kellon ruudusta tai suuresta laajakuvanäytöstä. Toteutamme pääsääntöisesti kaikki taitot responsiiviseksi, jossa näkymä mukautuu aina päätelaitteen selaimen koon mukaan. Mobile first toteutuksen lähtökohtana on aina pienin laitekoko, josta tullaan asteittain ylös. Tällä tekniikalla saavutetaan yleensä paras mahdollinen käyttökokemus päätelaitteesta riippumatta.

Helppokäyttöinen ylläpitää

Toimitamme sivuntaiton aina julkaisujärjestelmän päälle asennettuna. Ennen toteutusta olemme sopineet siitä, mitkä kaikki asiat halutaan "hallinnan päälle" ja millä tavalla toteutettuna. Eri käyttäjät voidaan myös määritellä ryhmiin, joilla on olemassa erilaisia oikeuksia ja näkymiä sivustolla. Pääsääntöisesti käytämme toimituksissa helppokäyttöistä ProcessWire julkaisualustaa. Sen käyttöliittymä on riittävän yksinkertainen, mutta myös monipuolinen toiminnoiltaan. Olemme saaneet siitä paljon positiivista palautetta asiakkailtamme!

Kenelle?

Toteutamme sivuntaitot taustapiruna mainos- ja mediatoimistoille tai olemme suoraan loppuasiakkaan projektissa mukana teknisenä toteuttajana. Meille yksinkertaisin projekti on sellainen, jossa on olemassa suunnitelma taitosta eri näkymineen eri laitekoossa ja koko komeus toimitetaan meille esim. PSD-tiedostona. Toisinaan ollaan liikkeellä löyhemmän ajatuksen kera, jolloin saatamme paikata mukana jo suunnitteluvaiheessa.

Kaipaatko lisätietoa? Ota yhteyttä!

Yhteydenottoon tästä