Palvelemme


Google Ads

Ostettu mainostila hakukoneesta on yksinkertaisin keino saada yrityksesi kotisivut näkyviin helposti ja nopeasti hakukoneiden tuloksissa. Kohdennus on huippuluokkaa ja maksat vain toteutuneista kävijöistä. Me hoidamme ylläpidon puolestasi tai autamme kampanjoinnin kipukohdissa.

Ota yhteyttä

Tarkkaa kohdennusta

Hakusanamainonnassa mainokset kohdistetaan tarkoin valituille termeille, maantieteelliselle sijainnille ja jopa vuorokauden ajoille. Mainonnan kestoa, kohdennusta ja määrää on helppo hallita. Googlessa varsinaisten hakutulosten ohella mainoksia voidaan näyttää myös kattavan jakeluverkoston kautta, jonka avulla saadaan helposti ja nopeasti pystyyn todella kattavaa peittoa netin suosituimpiin palveluihin.

Helppoa seurantaa

Hakusanamainonnan, kuten muunkin verkkomainonnan, suuria etuja ovat tarkka ja lähes reaaliaikainen seuranta. Näemme välittömästi seuraukset ja pystymme laskemaan tulokset. Mikään muu media ei tarjoa samoja ominaisuuksia yhtä helposti ja samalla kustannustasolla. Analysoinnin avulla kampanjan.

Maksat vain kävijöistä

Googlessa maksuperusteeksi voidaan valita mainosnäyttöjen sijaan klikkausperusteinen veloitus, jolloin maksu menee vain todellisista kävijöistä. Mainosnäyttöjä toki tulee tähän päälle hurjasti, koska jokainen mainoksen nähnyt hakija ei toki klikkaa sitä. Nämä mainosnäytöt ovat myös yrityksellesi näkyvyyttä, jonka saat mukana ikään kuin "kaupan päälle".

Kenelle?

Ylläpidämme AdWords kampanjoita asiakkaillemme monessa eri luokassa. Tarjoamme ylläpitoasiakkuutta kotimaan markkinoille. Lisäksi teemme Google AdWordiin liittyää konsultaatiota. Koulutusta järjestämme omissa sekä asiakkaidemme tiloissa.

Kiinnostuitko, kaipaatko lisätietoa?

Meillä on kokemusta ja näkemystä projektien läpiviennistä eri kokoluokissa jo yli toistakymmentä vuotta. Olemme mielellämme käytettävissä, kun tarvitset ammattitaitoista otetta verkkosivuston kehitykseen ja markkinointiin. Jätä meille yhteydenotto tai soita ja pyydä lisätietoa palveluistamme!

Ota yhteyttä!


Blowback

Aleksis Kiven katu 24
33200 Tampere

+358 40 722 9244