Palvelemme


Kotisivut

Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset nettisivut yritykselle, jotka myös löytyvät erinomaisesti hakukoneista. Eri päätelaitteisiin mukautuvat kotisivut toteutetaan laadukkaan ilmeen ohella myös konepellin alta tietoturvallisiksi sekä helpoksi päivittää. Näin kotisivun sisältöjen muokkaus on nopeaa ja simppeliä.

Ota yhteyttä

Uniikit responsiiviset kotisivut yritykselle ja yhteisöille

Toteutamme tarpeidenne mukaan räätälöidyn kokonaistoimituksen kotisivuille. Perusajatuksena on helppokäyttöisyys niin sisällönhallinan kuin käytettävyydenkin suhteen tietoturvallisuutta unohtamatta. Kun tekniikka ei ole tiellä, viesti menee perille ja sisällöt on helppo pitää ajan tasalla.

Yrityksesi näköiset kotisivut

Netti on selailumedia, jossa ulkonäöllä on merkitystä. Mielikuva synnytetään välittömästi sivuston ilmeen ja tuntuman perusteella. Meille ulkonäkösi on tärkeä asia. Tästä johtuen emme koskaan käytä projekteissamme valmiita ulkoasupohjia, ellei sitä erityisesti vaadita. Toteuttamamme sivusto suunnitellaan aina uniikiksi vastaamaan yrityksesi markkinointiviestintää ja graafista ilmettä. Ulkonäön tueksi varmistamme toki myös tekniikan, jotta käyttökokemus on toimivan ilmeen veroinen. Kotisivujen moottorina toimii ProcessWire julkaisujärjestelmä. Lopputuloksena on kevyt ja ketterä, yrityksesi näköinen nettisivusto.

Kotisivut, jotka löydetään helposti

Meillä on pitkäaikanen kokemus hakukoneoptimoinnista, joka varmistaa uudelle sivustollesi parhaat lähtökohdat pärjätä loistavasti hakukoneiden tuloksissa. Hyvä löydettävyys takaa kotisivuille tasaisen kävijävirran ilman jatkuvaa maksettua mainontaa. Näkyvyys luonnollisissa hakutuloksissa vaikuttaa suuresti myös mielikuviin. Korkealla hakutuloksissa sijaitseviin sivustoihin luotetaan ja siellä esiintyvät tuotemerkit ja palveluntarjoajat mielletään helposti alansa markkinajohtajiksi.

Kenelle?

Toteutamme responsiiviset kotisivut kokonaistoimituksena yrityksille ja yhteisöille. Toimimme myös teknisenä toteuttajana mikäli käytössänne on jo visuaalisen puolen toimituksesta vastaava taho. Pienenä erikoistuneena toimistona olemme joustava ja ketterä yhteistyökumppani.

Kiinnostuitko, kaipaatko lisätietoa?

Meillä on kokemusta ja näkemystä projektien läpiviennistä eri kokoluokissa jo yli toistakymmentä vuotta. Olemme mielellämme käytettävissä, kun tarvitset ammattitaitoista otetta verkkosivuston kehitykseen ja markkinointiin. Jätä meille yhteydenotto tai soita ja pyydä lisätietoa palveluistamme!

Ota yhteyttä!


Blowback

Aleksis Kiven katu 24
33200 Tampere

+358 40 722 9244