Palvelemme


ProcessWire

Helppokäyttöisen julkkarin avulla sivuston sisällön päivitys ja hallinta on mutkatonta ja mukavaa. Säästä itseäsi ja keskity olennaiseen – houkuttavan ja koukuttavan sisällön luomiseen!

Ota yhteyttä

Julkaisujärjestelmä on sivuston sydän

Julkaisujärjestelmä (tai sisällönhallintajärjestelmä) on verkkosivuston kouriintuntuvin osanen sivuston omistajille. Sen avulla julkaistaan ajankohtaiset kuulumiset ja pidetään tuotekatalogi ajantasaisena. Kun julkkari ei ole kunnossa, eivät nämä edellisetkään asiat yleensä ole kunnossa. Viimeisin uutinen on vuodelta 2011 (kuten meillä...) ja tuotteissa verokantana 23%. Tämä ei jätä kävijälle kovinkaan vahvaa mielikuvaa sivustosta. Varsinkaan mediassa, jossa tiedon odotetaan olevan aina tuoretta.

Järjestelmien integroinnit

Manuaalisen päivityksen ohella sähköisessä maailmassa on järkevä hyödyntää jo olemassa olevia järjestelmiä ja tietokantoja sivuston sisällön luomiseen ja tietojen päivittämiseen. Toteutamme räätälöityjä integrointeja järjestelmien välille, joiden avulla pidät nettisivut aina ajantasaisena ilman jatkuvaa huolenpitoa.

Julkkari oli se WordPressi, eikö niin?

No juurikin näin! Ja niitä on toki paljon muitakin, oikeastaan todella paljon. On paljon järjestelmiä, jotka on suunnattu juuri tiettyä tarkoitusta silmällä pitäen. Kuten esim. tämä WordPress, joka on rakennettu blogialustaksi. Se maistuu ja tuntuu vahvasti läpi, vaikka sitä nykyään käytetäänkin kaikenlaisten verkkosivujen ja myös -kauppojen alustana. Sitten on enemmän yleiskäyttöisiä järjestelmiä, kuten Drupal tai Joomla, jotka parhaan lopputuloksen saamiseksi edellyttävät toteuttajalta vahvaa erikoistumista. Oikeastaan laadukas lopputulos vaatii toteuttajaltaan aina hieman erikoistumista, koska järjestelmät ovat erilaisia ja sisältävät omat heikkoidet ja vahvuutensa. Niiden tunteminen ottaa oman aikansa ja näkyy aina lopputuotteessa.

Meillä on laaja tuntemus monista erilaisista julkaisujärjestelmistä. Olemme tehneet paljon hakukoneoptimointia asiakkaiden olemassa oleviin sivustoihin, jonka myötä kokemusta on karttunut monen kirjavien toteutusten keskellä. Lisäksi olemme vuosien saatossa rakentaneet sivustoja monelle erilaiselle alustalle. Pisimpään meillä tuotannossa olleet järjestelmät ovat MODX, WordPress ja ProcessWire, joissa osaaminen on luonnollisesti vahvinta.

Pidämme avoimesta koodista

Omassa tuotannossamme olemme aina suosineet avointa lähdekoodia. Avoin lähdekoodi takaa asiakkaillemme mielestämme parhaiten täyden toimittajariippuvuuden, sekä meille muskeleita taustalle järjestelmien kehityskulun takaamiseksi muuttuvassa maailmassa. Olemme julkaisseet myös muutamia työkaluja tekemisemme ympärillä, jotka ovat saatavilla avoimen lähdekoodin lisenssillä.

ProcessWire julkaisujärjestelmä

ProcessWiren kanssa olemme tehneet töitä viimeiset viisi vuotta ja iloinen matkamme jatkuu edelleen päivittäin. ProcessWire on kohtaamistamme avoimen lähdekooden alustoista kokonaisuutena ketterin. Ja siitä tykkäävät myös asiakkaamme! Sen avulla on helppo ja nopea toteuttaa uniikki täysin yrityksenne sisällöllisiä tarpeita vastaava kotisivusto. Tai sen päälle voidaan rakentaa esimerkiksi mobiilisovellus. ProcessWiren mukana tuleva sisällönhallinta on helppokäyttöinen ja nopea omaksua. Se on rakennettu saman monipuolisen sovelluskehyksen avulla, joka kannattelee koko järjestelmää. Kysy meiltä miten ProcessWire taipuu omaan tarpeeseenne!

Kenelle?

Tuottamamme uusi verkkosivusto pitää aina sisällään julkaisujärjestelmän, mutta teemme toteutuksia myös olemassa olevalle tai rakenteilla olevalle sivustolle. Teemme paljon myös järjestelmän vaihtoja, joissa vanha kankea hallinta korvataan uudella yksinkertaisemmalla toteutuksella.

Kiinnostuitko, kaipaatko lisätietoa?

Meillä on kokemusta ja näkemystä projektien läpiviennistä eri kokoluokissa jo yli toistakymmentä vuotta. Olemme mielellämme käytettävissä, kun tarvitset ammattitaitoista otetta verkkosivuston kehitykseen ja markkinointiin. Jätä meille yhteydenotto tai soita ja pyydä lisätietoa palveluistamme!

Ota yhteyttä!


Blowback

Aleksis Kiven katu 24
33200 Tampere

+358 40 722 9244