Palvelemme


ProcessWire

Helppokäyttöisen julkaisujärjestelmän avulla sivuston sisältöjen päivittäminen ja hallinta on vaivatonta. Tiedot säilyvät varmasti tuoreina, kun muutokset eivät aiheuta ylimääräisiä hikikarpaloita. Avoimeen lähdekoodiin perustuva ProcessWire on hyvän käytettävyyden ohella myös äärimmäisen tietoturvallinen sekä moneen tarpeeseen skaalautuva.

Ota yhteyttä

Julkaisujärjestelmä on sivuston sydän

Julkaisujärjestelmä (tai sisällönhallintajärjestelmä) on verkkosivuston kouriintuntuvin osanen sivuston omistajille. Sen avulla julkaistaan ajankohtaiset kuulumiset ja pidetään tuotekatalogi ajantasaisena. Kun julkkari ei ole kunnossa, eivät nämä edellisetkään asiat yleensä ole kunnossa. Päivittynyt ja epärelevantti sisältö ei jätä kävijälle kovinkaan vahvaa mielikuvaa yrityksestä. Varsinkaan mediassa, jossa tiedon odotetaan olevan aina tuoretta.

Järjestelmien integroinnit

Manuaalisen päivityksen ohella sähköisessä maailmassa on järkevä hyödyntää jo olemassa olevia järjestelmiä ja alustoja sivuston sisällön luomiseen ja tietojen päivittämiseen. Toteutamme räätälöityjä integrointeja järjestelmien välille, joiden avulla pidät nettisivut aina ajantasaisena ilman jatkuvaa huolenpitoa. Helposti ja yksinkertaisesti.

Julkkari oli se WordPress, eikö niin?

No juurikin näin! Vaikka tosiasiassa WordPressille on olemassa myös paljon toimivia ja useasti järkevämpiäkin vaihtoehtoja. Reikäinen ja tietoturvaltaan kyseenalainen julkaisujärjestelmä ei ole mukava työkaveri ja viimeistään kalikan kapsahtaessa kohteeseen se aiheuttaa monenlaista harmia - pahimmassa tapauksessa sivusto saa isoa hittiä Googlessa ja korjausten tekeminen tässä vaiheessa on iso ja kallis operaatio.

WordPress ei ole järjestelmänä huono, mutta se vaatii toteuttajaltaan ammattitaitoa. Valitettavasti monessa tapauksessa toteuttajan tekniset taidot eivät riitä takaamaan tietoturvallista torteutusta ja WordPress ekosysteemi tuhansine ilmaisine lisäosineen mahdollistaa sivuston perustamisen ilman minkäänlaista teknistä ymmärrystä mitä koodi tekee taustalla. Yhdistettynä dominoivaan markkinaosuuteen voit olla varma, että WordPress sivustosi tulee kohtaamaan todella laajaa pommistusta, jolta suojautumiseen sinulla sivuston omistajana on hyvä syy varautua huolella.

Meillä on laaja tuntemus monista erilaisista julkaisujärjestelmistä. Olemme tehneet paljon järjestelmäkehitystä asiakkaidemme olemassa oleviin sivustoihin, jonka myötä kokemusta on karttunut monen kirjavien toteutusten keskellä. Lisäksi olemme vuosien saatossa rakentaneet sivustoja monelle erilaiselle alustalle. Pisimpään meillä tuotannossa olleet järjestelmät ovat MODX, WordPress sekä ProcessWire, joissa osaamisemme on luonnollisesti vahvinta.

Pidämme avoimesta koodista

Omassa tuotannossamme olemme aina suosineet avointa lähdekoodia. Avoin lähdekoodi takaa parhaiten täydellisen toimittajariippuvuuden sekä läpinäkyvyyden tietoturvan näkökulmasta. Olemme julkaisseet myös muutamia työkaluja tekemisemme ympärillä, jotka ovat saatavilla avoimen lähdekoodin lisenssillä mm. GitHubissa.

ProcessWire julkaisujärjestelmä

ProcessWiren kanssa olemme tehneet töitä reilut kymmenen vuotta ja iloinen matkamme jatkuu edelleen päivittäin. ProcessWire on kohtaamistamme avoimen lähdekooden alustoista kokonaisuutena ketterin. Ja siitä tykkäävät myös asiakkaamme! Sen avulla on helppo ja nopea toteuttaa uniikki täysin yrityksenne tarpeita vastaava sivusto tai verkkopalvelu. ProcessWiren mukana seuraava sisällönhallintaympäristö on helppokäyttöinen ja nopea omaksua. Se on rakennettu saman monipuolisen sovelluskehyksen avulla, joka kannattelee koko järjestelmää. Kysy meiltä miten ProcessWire taipuu oman yrityksenne tarpeeseen!

Kenelle?

Tuottamamme uusi verkkosivusto pitää aina sisällään julkaisujärjestelmän, mutta teemme toteutuksia myös olemassa olevalle tai rakenteilla olevalle sivustolle. Teemme paljon myös järjestelmän vaihtoja, joissa vanha kankea hallinta korvataan uudella yksinkertaisemmalla toteutuksella.

Kiinnostuitko, kaipaatko lisätietoa?

Meillä on kokemusta ja näkemystä projektien läpiviennistä eri kokoluokissa jo yli toistakymmentä vuotta. Olemme mielellämme käytettävissä, kun tarvitset ammattitaitoista otetta verkkosivuston kehitykseen ja markkinointiin. Jätä meille yhteydenotto tai soita ja pyydä lisätietoa palveluistamme!

Ota yhteyttä!


Blowback

Aleksis Kiven katu 24
33200 Tampere

+358 40 722 9244