Palvelemme


Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla varmistat, että sivustosi löytyy hakukoneiden luonnollisista tuloksista sivuston tärkeimmillä hakutermeillä. Optimointi on kokonaisvaltainen ja monisyinen prosessi, jonka vaikutukset eivät näy yhdessä yössä, mutta ovat toteutuessaan pitkäkestoisia.

Ota yhteyttä

Varmista, että sivustosi löydetään hakukoneiden tuloksista

Kun yrityksesi sivusto löytyy helposti hakukoneiden hakutuloksista, uudet ja olemassa olevat asiakkaat löytävät perille helposti. Google on tämän päivän "Keltaiset-sivut", kun etsitään tuotteita ja palveluita. Jos sivustoasi ei löydy ensimmäiseltä tulossivulta, olet hakijalle pimennossa. Laadukas Google optimointi varmistaa yrityksesti näkyvyyden internetin keskeisimmässä hakukoneessa ja tarjoaa sitä kautta tasaisen maksuttoman kävijävirran sivustolle.

Google optimoinnin etuja

  • Hakukoneoptimointi varmistaa, että potentiaaliset uudet asiakkaat löytävät yrityksesi palveluja etsiessään.
  • Hakutulosten kärkipään yritykset koetaan oman alansa markkinajohtajiksi.
  • Hakukoneiden luonnollisiin tuloksiin luotetaan ja niitä klikkaillaan herkemmin, kuin mainoksia.
  • Hakukoneoptimoinnin tarjoama kävijäliikenne on jatkuvaa ja maksutonta.

Hakukoneptimointi on erikoisalaamme

Olemme erikoistuneet Google optimointiin yrityksen perustamisesta lähtien ja meillä onkin siitä jo yli viidentoista vuoden raudanluja kenttäkokemus. Tunnemme alan parhaat käytännöt ja osaamme tarjota realistisia ratkaisuja. Tosiasia kuitenkin on, että hakukoneoptimointi vaati paneutumista ja perehtymistä myös yrityksen sisällä. Se ei ole prosessi, jonka voi täysin ulkoistaa. Tarkoituksena onkin samalla siirtää osaamistamme sekä parhaiksi todettuja rutiineja yrityksenne käyttöön mm. sivuston sisältöjä suunnitellessa, jota kautta Google optimoinnille on olemassa parhaat edellytykset onnistua ja kehittyä positiivisesti myös pitkällä aikajänteellä.

Kenelle?

Hakukoneoptimointia voidaan toteuttaa monella tasolla ja eri tavoitteista. Voidaankin puhua samalla myös eräänlaisesta imagon hallinnasta hakukoneissa. Kerro meille lähtökohtasi niin pystymme kertomaan toimista, jolla hakukoneoptimoinnin avulla voimme kehittää teidänkin sivustonne löydettävyyttä!

Kiinnostuitko, kaipaatko lisätietoa?

Meillä on kokemusta ja näkemystä projektien läpiviennistä eri kokoluokissa jo yli toistakymmentä vuotta. Olemme mielellämme käytettävissä, kun tarvitset ammattitaitoista otetta verkkosivuston kehitykseen ja markkinointiin. Jätä meille yhteydenotto tai soita ja pyydä lisätietoa palveluistamme!

Ota yhteyttä!


Blowback

Aleksis Kiven katu 24
33200 Tampere

+358 40 722 9244