Palvelemme


Google Ads mainonta

Ostettu mainostila Googlessa on yksinkertaisin keino saada yrityksesi kotisivut näkyviin helposti ja nopeasti hakutulosten kärjessä. Mainonnan kohdennus on huippuluokkaa ja avullamme varmistat, että panoksesi eivät valu turhaan kävijäliikenteeseen.

Ota yhteyttä

Google mainonta tarjoaa tarkkaa kohdennusta

Google Ads mainokset kohdistetaan tarkoin valituille termeille, maantieteelliselle sijainnille sekä vuorokauden ajoille. Hakusanamainonnan kestoa, kohdennusta ja määrää on helppo hallita kulloisenkin tarpeen mukaan. Googlessa varsinaisten hakutulosten ohella mainoksia voidaan näyttää myös kattavan jakeluverkoston kautta, jonka avulla saadaan helposti ja nopeasti aikaan kattavaa peittoa netin suosituimpiin palveluihin.

Hakusanamainonnan tuloksia on helppo seurata

Hakusanamainonnan, kuten muunkin verkkomainonnan, suuria etuja ovat tarkka ja lähes reaaliaikainen seuranta. Näemme välittömästi seuraukset ja pystymme laskemaan tulokset sijoitetulle pääomalle. Mikään muu media ei tarjoa samoja ominaisuuksia yhtä helposti ja samalla kustannustasolla. Analysoinnin avulla kampanjan tulokset saadaan viritettyä huipputasolle.

Google mainonnassa maksat vain kävijöistä

Googlessa maksat mainosnäyttöjen sijaan mainostasi klikanneista ja sivustolle päätyneistä todellisista kävijöistä. Lisäksi mainostesi näyttökertoja voidaan optimoida tuloskeskeisesti laadukkaan konversioseurannan avulla. Tällä vältetään arvokkaan mainosbudjetin valuminen "renkaanpotkijoihin" sekä muuhun epärelevanttiin liikenteeseen.

Kenelle Google mainonnan palvelu sopii?

Ylläpidämme Google Ads kampanjoita eri tasolla ja volyymilla pääsääntöisesti PK-yrityksille kotimaan markkinoille suuntautuvassa mainonnassa. Lisäksi teemme Google Adsiin liittyvää konsultaatiota sekä järjestämme aiheeseen liittyvää koulutusta omissa sekä asiakkaidemme tiloissa.

Kiinnostuitko, kaipaatko lisätietoa?

Meillä on kokemusta ja näkemystä projektien läpiviennistä eri kokoluokissa jo yli toistakymmentä vuotta. Olemme mielellämme käytettävissä, kun tarvitset ammattitaitoista otetta verkkosivuston kehitykseen ja markkinointiin. Jätä meille yhteydenotto tai soita ja pyydä lisätietoa palveluistamme!

Ota yhteyttä!


Blowback

Aleksis Kiven katu 24
33200 Tampere

+358 40 722 9244