1. Inbound markkinointi
  2. Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla varmistat, että sivustosi löytyy hakukoneiden luonnollisista tuloksista sivuston tärkeimmillä hakutermeillä. Optimointi on kokonaisvaltainen ja monisyinen prosessi, jonka vaikutukset eivät näy yhdessä yössä, mutta ovat toteutuessaan pitkäkestoisia.

Hakukoneoptimointi

Varmista, että sivustosi löydetään

Kun sivustosi löytyy helposti hakukoneiden hakutuloksista, uudet ja vanhat asiakkaasi löytävät sinut helpommin. Google on tämän päivän "Keltaiset-sivut", kun etsitään tuotteita ja palveluita. Jos sivustoasi ei löydy ensimmäiseltä sivulta, olet hakijalle pimennossa. Laadukas optimointi Googlessa avulla takaa näkyvyyden internetin valtatiellä ja sitä kautta tasaisen maksuttoman kävijävirran sivustolle.

Hakukoneoptimoinnin etuja

  • Hakutulosten kärkipään yritykset koetaan oman alansa markkinajohtajiksi.
  • Luonnollisiin hakutuloksiin luotetaan ja niitä klikkaillaan herkemmin kuin mainoksia.
  • Kävijäliikenne on jatkuvaa ja maksutonta.

Hakukoneptimointi on erikoisalaamme

Olemme erikoistuneet optimointiin yrityksen perustamisesta lähtien ja meillä onkin siitä jo yli kahdeksan vuoden raudanluja kenttäkokemus. Tunnemme pelikentän ja osaamme tarjota realistisia ratkaisuja. Tosiasia kuitenkin on, että hakukoneoptimointi vaati paneutumista ja perehtymistä myös yrityksen sisällä. Se ei ole prosessi, jonka voi täysin ulkoistaa. Tarkoituksena onkin siirtää osaamistamme ja parhaita käytäntöjä yrityksenne käyttöön, jota kautta optimoinnille on olemassa parhaat edellytykset onnistua myös pitkällä aikajänteellä.

Kenelle?

Hakukoneoptimointia voidaan toteuttaa monella tasolla ja eri tavoitteista. Voidaankin puhua samalla myös eräänlaisesta imagon hallinnasta hakukoneissa. Kerro meille lähtökohtasi niin pystymme kertomaan toimista, jolla hakukoneoptimoinnin avulla voimme kehittää teidänkin sivustonne löydettävyyttä!

Kaipaatko lisätietoa? Ota yhteyttä!

Yhteydenottoon tästä