1. Verkkosivut
  2. Kotisivut

Rakennamme responsiivisia kotisivuja, jotka toimivat tehokkaina viestinviejinä ja löytyvät erinomaisesti hakukoneista. Niitä on ilo selata ja helppo päivittää.

Kotisivut

Responsiiviset kotisivut yritykselle tai yhteisölle

Toteutamme uniikin, tarpeidenne mukaan räätälöidyn kokonaistoimituksen kotisivuista. Perusajatuksena on helppokäyttöisyys niin sisällönhallinan kuin käytettävyydenkin suhteen. Kun tekniikka ei ole tiellä, viesti menee perille ja sisällöt on helppo pitää ajan tasalla.

Näköisesi sivusto

Netti on selailumedia, jossa ulkonäöllä on merkitystä. Mielikuva synnytetään välittömästi sivuston ilmeen ja tuntuman perusteella. Meille ulkonäkösi on tärkeä asia. Tästä johtuen emme koskaan käytä projekteissamme valmiita ulkoasupohjia, ellei sitä erityisesti vaadita. Toteuttamamme sivusto suunnitellaan aina uniikiksi vastaamaan yrityksesi markkinointiviestintää ja graafista ilmettä. Ulkonäön tueksi varmistamme toki myös tekniikan, jotta käyttökokemus on toimivan ilmeen veroinen. Kotisivujen moottorina toimii ProcessWire julkaisujärjestelmä. Lopputuloksena on kevyt ja ketterä, yrityksesi näköinen nettisivusto.

Kotisivut, jotka löydetään helposti

Meillä on pitkäaikanen kokemus hakukoneoptimoinnista, joka varmistaa uudelle sivustollesi parhaat lähtökohdat pärjätä loistavasti hakukoneiden tuloksissa. Hyvä löydettävyys takaa kotisivuille tasaisen kävijävirran ilman jatkuvaa maksettua mainontaa. Näkyvyys luonnollisissa hakutuloksissa vaikuttaa suuresti myös mielikuviin. Korkealla hakutuloksissa sijaitseviin sivustoihin luotetaan ja siellä esiintyvät tuotemerkit ja palveluntarjoajat mielletään helposti alansa markkinajohtajiksi.

Kenelle?

Toteutamme responsiiviset kotisivut kokonaistoimituksena yrityksille ja yhteisöille. Toimimme myös teknisenä toteuttajana mikäli käytössänne on jo visuaalisen puolen toimituksesta vastaava taho. Pienenä erikoistuneena toimistona olemme joustava ja ketterä yhteistyökumppani.

Kaipaatko lisätietoa? Ota yhteyttä!

Yhteydenottoon tästä