BlowBlog

Google-Mainonta 2.0 saapuu Pirkanmaalle

Blowback ja NoframE Oy yhdistävät ammattitaitonsa projektissa, jonka tarkoituksena on rantauttaa hakukonemainonnan uusi sukupolvi Pirkanmaalle kevään 2010 aikana.

Tampereen talousalueelta löytyy jo nyt useita isoja hakukone- ja Google-mainontaan erikoistuneita yrityksiä, joiden pääpaino on keskittynyt maksetun mainoskampanjoinnin jälleenmyyntiin ja toteutukseen. Mitä tässä nyt siis on uutta?

Lähempänä yritystä

Google-Mainonta 2.0 lähtee ajatuksesta, että hakukonemainonnan ratkaisuja ei voi, eikä missään nimessä kannata jättää liian kauaksi yrityksen sisäisistä toiminnoista ja päätöksenteosta. Vaikka toteutusta ei talon sisäisin voimin tehtäisikään, on ensiarvoisen tärkeää, että projektista vastaava kumppani on saatavilla samoissa viikkopalavereissa, missä linjat yrityksen markkinoinnista yleisestikin päätetään.

Paras osaaminen käytössä

Kun hakukonemainnan asiantuntemus tuodaan sisälle yritykseen osaksi strategista päätöksentekoa, pystytään sen tarjoamat mahdollisuudet hyödyntämään huomattavasti tehokkaammin ja monipuolisemmin, kuin mitä tähän asti on totuttu. Sähköisen markkinoinnin avulla on mahdollista saavuttaa huomattavaa kilpailuetua monelta kannalta. Ammattilaisen avustuksella tämä voimavara hiotaan maksimiinsa.

Palvelukonseptimme esittäytyy koko komeudessan kevään/kesän 2010 aikana. Pysy kuulolla!

Kerro mielipiteesi

Ota yhteyttä!


Blowback

Aleksis Kiven katu 24
33200 Tampere

+358 40 722 9244