BlowBlog

Kotisivut yritykselle lähes ilmaiseksi - vain 2,70/kk!

Asiakkaamme lähetti meille tällä viikolla vastaaottamansa linkin, jossa mainostettiin Supertarjousta: Omat kotisivut ja niiden ylläpito vain 2.70€ kuukaudessa! Aika halpaa juttua, totesi asiakas ja nakkasi mailin roskapostiin.

Tartutko sinä koukkuun? Supertarjouksen yrityksen kotisivuista löydät tästä.

Mitä muutamalla dollarilla irtoaa?

Kotisivukonetyyppiset valmisratkaisut toki erottuvat markkinoilta huomattavan edullisella hinnallaan, mutta kyse on lähinnä alustan tarjoamisesta. Perustyökalut, joiden avulla käyttäjä luo ja hallitsee sivustonsa kotikutoisesti. Uskottava ja toimiva verkkosivusto vaati yleensä muutakin, kun sisällön syötön valmispohjan päälle. Yrityksen kotisivut on tästä syystä järkevä jättää ammattilaisen harteille.

Valmis julkaisualusta halvan webbihotellin hinnalla tarjoaa toisaalta monelle edullisen tavan julkaista materiaalia internetissä, varsinkin kun kyse ei ole liiketoiminnasta. Silti varsinaista web-tuotantoa ei yksikään toimija pysty näin pienellä kustannuksella tarjoamaan. Luotettavuutta arvostavalle hinta ei tarjoa vielä edes sitä webbihotellia (kustannus kotimaisella palvelimella 50-300€ /vuosi).

Hinta hämärtyy

Lähes ilmaisia yrityksen kotisivuratkaisuja tarjoavat bulkkipalvelut ovat mukava ja tarpeellinen lisä markkinoilla, mutta niiden myyntiargumentit saattavat vaikeuttaa realistista hintavertailua. Mainosteksteissä saattaa vilahtaa mainintoja:

  • Ammattigraafikon suunnittelema ulkoasu
  • Hallitse itse sivustoasi selaimella
  • Helposti laajennettavissa
  • Hakukoneoptimoitu

Kun hinta on vain sadasosan siitä, mitä siskonkaima pyytää, on selvää että jopa harrastelijan rakentama räätälöity sivusto tuntuu kalliilta. Puhumattakaan ammattilaisen kustannuksista.

Ammattilaisten kustannuksista puheenollen:
Meiltä räätälöidyt kotisivut alkaen 850€ alle kolmen tonnin! Ota yhteyttä »

Seuraavassa artikelissamme kerromme tarkemmin mistä kotisivujen hinta koostuu ja mitä milläkin kustannuksella on odotettavissa.


1 kommentti

Kerro mielipiteesi

Kommentit

  • Asko Hylpiö 12 vuotta sitten 11

    Artikkeli oli ihan kiinnostava aloitus, mutta missä se seuraava artikkeli jossa kerrotaan hinnan koostumisesta?

    T: nimimerkki "odotinko turhaan kaksi vuotta"

Kommentoi

Ota yhteyttä!


Blowback

Aleksis Kiven katu 24
33200 Tampere

+358 40 722 9244